Вірменин "замінував" два іноземних посольства в Києві

Лжемінеру загрожує до шести років позбавлення волі

Хвиля мінувань, що прокотилася як по Києву, так і по інших містах України, пішла на спад. Проте окремі випадки повідомлень про те, що в будинках столиці закладено вибухівку ще трапляються. На цей раз "відзначився" іноземець - громадянин Вірменії. Чоловік повідомив про мінування посольств США та Туреччини. Про це повідомляє пресслужба прокуратури столиці.

"Київської місцевою прокуратурою №3 повідомлено про підозру 46-річному громадянину Вірменії за фактом неправдивого повідомлення про замінування приміщень посольств США та Турецької Республіки в Україні", - сказано в повідомленні.

Як пояснили в прокуратурі 1 серпня правопорушник з власного мобільного двічі подзвонив на лінію 102 і повідомив про те, що в будівлях двох посольств він заклав вибухівку. Вибухотехніки оперативно провели перевірку будівель. Вибухових пристроїв вони не виявили. Пізніше правоохоронці встановили особу "мінера" і його затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Тепер зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше невідомий звернувся в поліцію з дзвінком, що будівля Київської міської державної адміністрації замінували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися