У двох столичних дитсадках у дітей виявили гостру кишкову інфекцію

У закладах відібрали зразки харчових продуктів, змиви і взяли проби води

У Києві в період 5-6 грудня зареєстровано кілька випадків захворювання дітей на гостру кишкову інфекцію в дитячих садах.  Про це повідомляє прес-служба Головного управління Госпродпотребслужби в столиці.

Повідомляється, що було зареєстровано три випадки захворювання в яслах-садку № 812 в Деснянському районі та два випадки серед вихованців спеціалізованої школи-дитячого садка I ступеня "Золотий ключик" з поглибленим вивченням іноземної мови з першого класу

У закладах відібрали зразки харчових продуктів, змиви і взяли проби води.  У дитсадку №812 за результатами перевірки виявили порушення на кухні, в зберіганні продуктів і в їх обробці.  В "Золотому ключику" також є проблеми зі зберіганням продуктів і станом приміщень, в яких вони зберігаються.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", за минулу добу у Києві скоєно 118 крадіжок. Як повідомила нещодавно столична влада з посиланням на дані Національної поліції, з початку 2018 року рівень злочинів у публічних місцях знизився на 56%. У 2016 році щоденно відбувалося в середньому 16-17 грабежів, а у 2019 – вже 5.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися