В модерновому будинку на Рейтарській обвалилися балкони

У будівлі розташовувалася поліклініка Спілки письменників

Культова будівля на вулиці Рейтарській занепало і знаходиться в аварійному стані. Тривожне повідомлення розмістили учасники спільноти "Ukrainian Modernism" на своїй сторінці в Facebook.

Так, на фото можна помітити, що будівля знаходиться в жалюгідному стані. На першому кадрі видно, що балкон на верхньому поверсі ще є, на другому його вже немає. Будинок просто потихеньку руйнується сам по собі.

"Будівля вже давно знаходиться в незадовільному стані, а тепер, судячи з усього, його стан вже критичного і вимагає негайного ремонту", - повідомили в описі до фото.

Нагадаємо, що раніше в цій будівлі розміщувалася поліклініка Спілки письменників України. Його проєктували та в 1986 році побудували архітектори Авраам Милецький і Володимир Шевченко. Але письменники їм вже давно не користуються, будинок передали в приватну власність. Відзначимо, що розташування будівлі поблизу дороги може нести небезпеку для пішоходів.

Київ розвивається і в європейській столиці з'являються нові сквери та зони відпочинку. Так, "Коментарі" вже повідомляли читачам, що на Андріївському узвозі облаштують арт-сквер на честь оперного співака, який загинув в зоні АТО. А нині новим місцем відпочинку може похвалитися Деміївка. Там можна подивитися на фонтани і світлове шоу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися