У Києві чоловік стріляв у поліцейських (ФОТО)

У чоловіка вилучили блокнот з підозрілими записами

Небезпечний інцидент стався вранці в Солом'янському районі столиці. Чоловік обстріляв поліцейський автомобіль. Про це повідомили в патрульної поліції Києва.

"Патрульні їхали повз зупинки Смілянська в Солом'янському районі. Раптово до дороги підійшов чоловік і зробив прицільний постріл по службовому автомобілю патрульних. Інспектори зупинилися і затримали громадянина. З собою у 44-річного чоловіка був предмет, схожий на зброю, і блокнот з підозрілими контактами", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Поліцейські викликали чоловіку медиків, оскільки його поведінка здалася їм дивною. У затриманого також вилучили блокнот, в якому були замітки з контактами з ДНР і ЛНР.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", за час правління Володимира Зеленського міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вручив в нагороду 335 одиниць вогнепальної зброї. Як повідомили в МВС, міністр внутрішніх справ нагородив 335 осіб відомчою заохочувальною відзнакою "Вогнепальна зброя": з них 242 були нагороджені у 2019 році, а 93 - в цьому році. Кому саме було вручено відзнаки МВС сказати відмовилося, додавши, що всі ці особи - громадяни України, але закон забороняє вести їх облік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися