У лаунж-зоні на вокзалі можна безкоштовно випити кави та поїсти: кому

Крім того, лаунж спеціально адаптований для пасажирів із дітьми

На Центральному вокзалі в Києві для пасажирів вагонів "люкс" і першого класу поїздів "Інтерсіті" можуть безплатно скористатися лаунж-зоною й отримати сніданок із кавою або чаєм. Така акція триватиме до 3 березня.


У вартість перебування у лаунж-зоні включено каву або чай, а також сніданковий бокс від DO&CO Kyiv або сендвіч та мінідесерт на вибір. Безплатний доступ надається один раз по одному квитку одному пасажиру. Термін відпочинку у спеціальній зоні – одна година. У зоні можна під'єднатися до високошвидкісного інтернету та зарядити ґаджети.


picture


Крім того, лаунж спеціально адаптований для пасажирів із дітьми.


Що ж таке лаунж? Ну, для початку, слово "lounge" можна використовувати як дієслово або іменник. Як дієслово lounge означає проводити час бездіяльно, або рухатися або діяти спокійно чи ліниво. Як іменник певний лаунж належать до кімнати, яку зазвичай можна знайти у громадських місцях, таких як готелі, бари, ресторани, клуби й т.д. Іноді люди можуть називати вітальню чи вестибюль кімнатою відпочинку.


Історія та обстановка


Лаунжі є вже досить давно. Насправді люди з давніх-давен сиділи у кімнатах, спеціально призначених для цього, щоб розслабитися і просто відпочити! Проте нещодавно великі міста, такі як Мадрид, Барселона, Париж і Лондон, включили спеціальні лаунж-зони до своїх барів, готелів і ресторанів, щоб запросити стриманіший натовп, який може захотіти розслабитися і випити напій або поїсти. Це те, що ми називаємо лаунж-зоною. Лаунжі, як правило, приваблюють натовп після роботи, яка шукає спокійнішу обстановку, де танці не є необхідністю.


Стиль будь-якого лаунжу може змінюватися, але типовий стиль лаунжу шикарний, розкішний і зручний! Насправді можна стверджувати, що специфічний жанр музики, який називається лаунж або чил-аут, прийшов із Балеарських островів в Іспанії, набувши популярності на Ібіці у 1980-х роках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися