Наїзд на дітей у Бориспільському районі: за кермом був начальник відділу Нацгвардії

Повідомляється, що військовослужбовець, керуючи власним автомобілем марки DAEWOO, не впорався з керуванням

У понеділок, 9 грудня, у Бориспільському районі Київської авто збило двох малолітніх дітей. 9-річний хлопчик і 14-річна дівчинка стояли на зупинці і чекали шкільний автобус, коли на них налетів некерований автомобіль. Сьогодні стало відомо, що за кермом автомобіля був начальник одного з відділів Національної гвардії України. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

Зазначається, що військовослужбовець, керуючи власним автомобілем марки DAEWOO, не впорався з керуванням та збив двох неповнолітніх пішоходів. Постраждалі отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під Києвом автомобіль збив двох малолітніх дітей. Після того, як водій автомобіля Daewoo скоїв наїзд на хлопчика та дівчинку, які переходили дорогу його автівку занесло на узбіччя, де сталося зіткнення з бетонною опорою. В результаті дорожньої пригоди 14-річну дівчинку та 9-річного хлопчика з тяжкими травмами доправлено до реанімаційного відділення лікарні. Також травми отримала жінка-пасажир легковика, зі сторони якої впала бетонна опора.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися