У Києві можна безплатно стерилізувати домашніх тварин: умови

Скористатися послугою зможуть люди старшого віку

У Києві стартувала кампанія з безкоштовної стерилізації домашніх тварин, які належать людям старшого віку.  Про це повідомили на сайті Київської міської державної адміністрації.

Скористатися послугою зможуть люди старшого віку, що мають пенсійне посвідчення та мешкають у столиці. Акція, що проводить спільно з КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" благодійний фонд "Happy Paw" за підтримки компанії "Фокстрот", триватиме до 15 березня. Про це повідомила в. о. директорки КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" Наталя Мазур.

Адреси клінік:

вул. Вірменська, 29;

вул. Електротехнічна, 5-А;

вул. Ярославська, 13-А.

Як зазначається на сайті darwinanimaldoctors, стерилізація – це хірургічне видалення репродуктивних органів самок тварин. "Кастрація" - це хірургічне видалення яєчок самця. Обидві операції відбуваються, коли тварини перебувають під наркозом. Ветеринар може тримати вашого вихованця під наглядом від декількох годин до декількох днів, залежно від віку тварини, її розміру, стану здоров'я та реакції на анестезію.

Стерилізація має багато переваг, у тому числі покращення здоров'я ваших тварин, зменшення небажаної поведінки та запобігання небажаним тваринам.

Проконсультуйтеся з ветеринаром про те, коли краще стерилізувати вашого вихованця. Кожна тварина індивідуальна і потребує певного плану лікування. Ваш ветеринар має відповісти на будь-які ваші питання щодо процедур стерилізації або стерилізації, а також допоможе вам визначити найкращий вік, в якому вам слід стерилізувати вашого улюбленця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися