У Києві поліцейські знищили марихуану на 15 млн грн (ФОТО)

Зловмисники продавали марихуану в трьох областях України

Співробітники поліції Києва викрила групу, яка займалася вирощуванням та збутом конопель. Поліцейські накрили цілу плантацію дурману - вони знищили близько 700 рослин. Під час обшуку також вилучили  50 кілограмів готового до продажу рослинного продукту. Про це повідомила прес-служба поліції Києва на своїй сторінці в Facebook.

За цінами "чорного ринку", вартість вилученого становить близько 15 млн гривень. Двом особам, які вирощували нарковмісні рослини з метою виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу, оголошено про підозру, а суд обрав запобіжний захід - утримання під вартою з альтернативою внесення застави.

"В ході досудового розслідування ми встановили, що подільники займаються збутом канабісу на території міста Києва, Київської, Дніпропетровської та Черкаської областей України. Під час проведення обшуків за місцями проживання фігурантів ми вилучили близько 50 кг марихуани та ліквідували посів рослин конопель в кількості майже 700 штук", - зазначив заступник начальника слідчого управління поліції Києва Едуард Соловйов.

Наркоділкам оголосили про підозру, їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" вже повідомляв про те, що в Одесу мали намір завезти партію наркотиків у вигляді дитячих іграшок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися