Підполковник поліції у Білій Церкві збував великі партії амфетаміну

Підполковника поліції було затримано при черговій спробі збуту понад 800 г амфетаміну

Співробітника Білоцерківського управління Нацполіції затримали на збуті психотропних речовин. Про це повідомили у київській прокуратурі.


Підполковник поліції з грудня 2021 року налагодив механізм збуту амфетаміну. Правоохоронець, отримуючи від постачальників психотропи, особисто провадив їх збут серед наркозалежних. Було здійснено кілька оперативних закупівель наркотику вагою близько 500 г. Підполковника поліції було затримано при черговій спробі збуту понад 800 г амфетаміну.


Слідчі дії продовжуються. Встановлюються особи, які залучені до здійснення протиправної діяльності.


Як пише unodc.org, обіг наркотиків – глобальна незаконна торгівля, пов'язана з вирощуванням, виробництвом, розповсюдженням і продажем речовин, що підпадають під дію законів про заборону наркотиків, оцінюється у 32 мільярди доларів. Нещодавно розпочата кампанія ООН проти транснаціональної організованої злочинності наголошує, що торгівля наркотиками продовжує залишатися найприбутковішою формою бізнесу для злочинців у всьому світі. Потоки наркобізнесу мають глобальні виміри, що зв'язують регіони та континенти, іноді з драматичними наслідками для країн, що ними зачіпаються.


Відзначаючи ключові фінансові та соціальні витрати транснаціональної організованої злочинності, кампанію було розроблено для підвищення поінформованості з таких проблем, як торгівля наркотиками, підробка товарів, торгівля людьми й екологічні злочини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ва

22 лютого 2022, 10:52

вв

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися