На Оболоні помітили голого танцюриста (ФОТО)

Користувачі Мережі висловлюють різні версії щодо оболонського нудиста

Незвичайна подія трапилася в Оболонському районі Києва. Очевидці помітили чоловіка, який розгулював голяка. На людині абсолютно відсутній одяг, не було навіть взуття. Інформацію про незвичайного нудиста опублікували в спільноті Оболонського району в соцмережі Facebook.

За словами очевидців, його бачили, в тому числі й на проспекті Бандери, де він намагався танцювати посеред жвавої проїжджої частини.

Городяни припустили, що чоловік перебував під впливом наркотиків. У коментарях під фото користувачі мережі обурені подібною поведінкою. Чоловіка називають психічно нездоровим. За однією з версій, він програв суперечку і йому довелося виконувати умови парі.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві зафіксували на вулиці у одній з багатоповерхівок голого чоловіка, який звертався до творця, стверджуючи, що людей "хочуть загнати в електронне рабство". Інцідент стався в Києво-Святошинському районі.

"Йшов не пам'ятаю який день карантину. Під моїм балконом сьогодні. Знайомтеся. Олександр, син творця. Півгодини стояв з криками: творець, візьми мене, я готовий. Конституція не закон, нас хочуть загнати в електронне рабство. Не соромтеся, виходьте. Коли приїхала поліція і не змогла його зломити, вигукував: Я вільна людина! Таня, не відкриєш двері, будуть ламати двері, не бійся, Таня! ", - написала свідок того, що сталося. Пізніше протестуючого все-таки схопили копи. У поліції Києва інформацію про те, що сталося не коментували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися