COVID в Києві: за добу захворіли понад 4000 осіб

Одужали минулої доби 2725 людей

За минулу добу, 21 лютого, у Києві виявили 4193 нових випадків захворювання на коронавірус. При цьому, вісім людей померли. Про це повідомив мер Києва, лідер партії "Удар"  Віталій Кличко.

До лікарень госпіталізували 129 хворих на коронавірус та 83 особи з підозрою на COVID-19 та пневмоніями.

Одужали минулої доби 2725 людей. Загалом коронавірус подолали 362 686 осіб в Києві.

Що я можу зробити, щоб захистити себе та інші від COVID-19?

Як пише health.harvard, ці  дії допомагають запобігти поширенню COVID-19.

Носіть маску для обличчя в закритих приміщеннях. Зберігайте дистанцію не менше 1 метра між собою та іншими людьми.  Спілкуйтесь на свіжому повітрі. Зробіть щеплення та ревакцинацію, як тільки у вас з'явиться на це право. Зведіть до мінімуму дотик до очей, носа та рота. Залишайтеся вдома, коли ви хворі. Часто мийте руки водою з милом.

Як поширюється коронавірус?

Коронавірус поширюється в основному від людини до людини. Людина, інфікована коронавірусом, навіть без симптомів, може виділяти віруси під час розмови чи дихання. Аерозолі – це інфекційні вірусні частинки, які можуть плавати або дрейфувати у повітрі до трьох годин. Інша людина може вдихнути ці аерозолі та заразитися коронавірусом.

Передача менш ймовірна на відкритому повітрі, де повітряні потоки розсіюють і розбавляють вірус, ніж у будинку, офісі чи іншому замкнутому просторі з обмеженою циркуляцією повітря.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися