Мер Києва оприлюднив відео зі злочинами росіян (ВІДЕО)

Зібрані кадри, зняті українцями з різних міст України

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив відеоролик, в якому зібрані кадри, зняті українцями з різних міст України, в домівки яких прийшла війна. Ролик опублікований в соцмережах із субтитрами трьома мовами, передають "Коментарі" з посиланням на очільника столиці.

"Про те, що сьогодні відбувається в Україні. В незалежній державі в центрі Європи, куди прийшли російські окупанти-вбивці. Це – відео, зняте відважними українцями, які не віддадуть своєї землі!" — наголосив Кличко.

За словами мера Києва, на відео – кадри обстрілу російськими окупантами Київської телевежі, в результаті якого загинуло пʼятеро мирних людей.

"Обстріли житлових кварталів Києва, міст Буча, Ірпінь та Васильків, обстріли Харкова та інших міст і селищ України. Відео, зняте звичайними людьми, свідчить і про те, що українці гідно чинять спротив окупантам. Бойові підрозділи та сили територіальної оборони відбивають наступи російських військ", — зазначив очільник столиці України.

Цивільне населення переховується у бомбосховищах та укриттях, де, зокрема вже народилися перші діти війни, продовжив Кличко. "Небайдужі громадяни допомагають своїм захисникам: налагоджують забезпечення харчами, готують коктейлі Молотова. Без зброї, з українськими прапорами зупиняють ворожі колони і розвертають їх назад до Росії чи Білорусі", — підсумував мер Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дядя Саша

2 березня 2022, 18:48

Виталик !! А на Троещине с хлебушком проблемы. Ты бы за откат со стекляного мостика купил бы троещинцам хлебопекарку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися