Рятувальники показали наслідки обстрілів російських окупантів на Київщині (ФОТО)

Є загиблі та поранені серед дорослих та дітей

Кілька населених пунктів у Київській області зазнали значних руйнувань внаслідок ворожих обстрілів російських окупантів. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, 4 березня в селищі Мархалівка Фастівського району Київщини внаслідок обстрілу загорілися вісім приватних житлових будинків. Підрозділами ДСНС евакуйовано двох дітей з під завалів та ще одну людину. Пожежі ліквідували. Внаслідок обстрілу загинули пятеро людей, з них троє дітей.

Сьогодні, 5 березня, окупанти вдарили ракетами по будинках в Білій Церкві, є потерпілі. Зранку в Білій Церкві ворог атакував з повітря приватний сектор, повідомив голова Київської ОДА Олексій Кулеба. Ракетним ударом пошкоджені щонайменше 15 приватних будинків, де були літні люди та діти. Відомо про двох поранених, число постраждалих уточнюють. Поліція та ДСНС на місці допомагають людям, мешканців пошкоджених будинків відселяють.

За даними Офісу генпрокурора України, в селі Мархалівка Фастівського району внаслідок ракетного обстрілу в автомобілі загинуло троє цивільних осіб, серед яких дитина. Ще дві особи отримали смертельні поранення в одному з житлових будинків, в який влучила ворожа ракета, двоє осіб поранено. Інформація щодо загиблих та постраждалих уточнюється.

Російські окупанти обстріляли залізничну колію у напрямку Ірпеня, інформують в "Укрзалізниці". "Фіксуємо сходження двох порожніх вагонів, що подавалися на евакуаційний рейс у складі 5-вагонного поїзда. Евакуаційний рейс із Ірпеня відбудеться іншими оперативно поданими вагонами Укрзалізниці з найближчої можливої точки", — йдеться у повідомленні перевізника.

Решта евакуаційних рейсів прямують за графіком, загальне число врятованих становить 1,26 мільйонів людей, додали в "Укрзалізниці". "Укрзалізниця" також додала евакуаційні поїзди зі столичного вокзалу "Дарниця". До Львову відправлення о 17:00.

В Ірпені триває ліквідація наслідків ворожих ударів на території Університету державної фіскальної служби України на вулиці Університетській.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися