Бої з російськими окупантами точаться під Києвом, — Кличко (ВІДЕО)

Мер столиці розповів про ситуацію

Під Києвом українські військові дають відсіч російським загарбникам. Мер столиці, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко розповів про ситуацію у відеозверненні, передають "Коментарі".

"Бої точаться близько від Києва. Місто акумулює всі ресурси для оборони столиці. Для життєзабезпечення мешканців у складних умовах воєнного стану. Сьогодні проїхався по деяких блокпостах, встановлених на в’їздах у Київ. Наші військові, тероборона — в бойовій готовності і в рішучому настрої дати відсіч ворогу.  Моральний дух — незламний! І сказали, що захищатимуть Київ будь-якою ціною", — заявив Кличко.

Мер столиці наголосив, що українські військові не віддадуть росйським окупантам Київ. "Київ –  серце нашої держави і столиця України сьогодні – і форпост свободи всієї Європи! Київ ми не віддамо! Зберігаємо витримку! Разом вистоїмо! Слава Україні!" — наголосив Кличко.

Мер столиці також повідомив, що тільки вчора з Києва відправили евакуаційним рейсом до Польщі близько тисячі дітей та дорослих з інвалідністю, сиріт. Загалом евакуаційними рейсами до Європи вже відправили з Києва понад трьох тисяч людей. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЗЕМЛЯК

11 березня 2022, 07:18

РУССКИЙ СОЛДАТ ! ТЕБЯ ГРАБИЛО ТВОЁ РУКОВОДСТВО И ПРЕЗИДЕНТ ДОЛГИЕ ГОДЫ А СЕЙЧАС ГРАБИТ ТВОЮ ЖИЗНЬ ! ОДУМАЙСЯ ! СКЛАДЫВАЙ ОРУЖИЕ И ПЕРЕХОДИ К НАМ ! БУДИМ ДРУЖИТЬ !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися