У Василькові розбомбили склад з боєприпасами, детонують снаряди (ВІДЕО)

Російські окупанти нанесли потужний авіаудар по місту

В Обухівському районі російські окупанти нанесли потужний авіаудар по Василькову, горить склад з боєприпасами. Про це повідомляють у поліції Київської області, передають "Коментарі".

"Сьогодні, 12 березня, близько сьмої ранку ворог скинув щонайменше шість ракет в район військового аеродрому. Пошкоджено склад з боєприпасами. Детонують снаряди. Спалахнула пожежа", — йдеться в повідомленні.

На місці обстрілів та пожежі працюють рятувальники. Поліція встановлює, чи є пошкодження у прилеглих будинках. Інформація про потерпілих уточнюється. Правоохоронці оприлюднили відео з місця пожежі.

Як повідомила мер Василькова Наталія Баласинович російські окупанти випустили по місту вісім ракет. Внаслідок авіаудару повністю знищено аеропорт.

"Знищено льотну полосу, здетонував склад з боєприпасами й вони досі детонують, тому що одна з ракет влучила саме в склад боєприпасів. Також знищено склад з паливно-мастильними матеріалами", — розповіла мер Василькова.

Окрім того, у Фастівському районі, за даними голови Київської ОДА Олексія Кулеби, вночі після обстрілу сталося загоряння залишків пального на нафтобазі в селі Крячки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Meritus

12 березня 2022, 12:49

Чому сховище боєприпасів було досі не розсереджено? Хіба було невідомо, що така ціль для ворога є основною для враження?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися