У Києві водій під наркотиками влаштував масштабну аварію (ФОТО)

Водія зупинили патрульні: він рвонув з місця і протаранив п'ять автомобілів

У центрі столиці водій під кайфом розбив п'ять автомобілів. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Києва.

Все сталося на вулиці Антоновича. Патрульні помітили автомобіль Mercedes, який зупинився на смузі для громадського транспорту. Водій почав їздити взад-вперед.

"При перевірці документів патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння. Керівнику запропонували пройти огляд в медичній установі в установленому законом порядку ", - йдеться в повідомленні.

Однак водій не збирався йти в лікарню і проходити медичний огляд. Чоловік залишив документи правоохоронцям і рвонув з місця на великій швидкості. Через кілька секунд він скоїв ДТП з двома машинами, проїжджали повз. Проїхавши до перехрестя, він в'їхав ще у два припаркованих авто, після чого зупинився. В результаті події ніхто не постраждав.

"На порушника патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) і винесли постанову ч. 3 ст. 122 (зупинка в смузі громадського транспорту) КоАП ", - уклали правоохоронці.

Раніше "Коментарі" розповіли про смертельне ДТП в Київській області. Підлітки протаранили паркан.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися