У Бучі загинули десятки людей, місто вщент зруйноване (ВІДЕО)

Наслідки вторгнення російських окупантів катастрофічні

У зруйнованій російськими окупантами Бучі довелося ховати загиблих мирних мешканців у братській могилі. Про це розповів директор КНП "Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Андрій Левківський, передають "Коментарі".

"67 цивільних чоловік поховали на території міської церкви м. Буча у братській могилі. Були різні, де кого навіть не ідентифікували", — повідомив Левківський.

Наслідки бойових дій з ворогом у Бучі оприлюднив Національний корпус. На відео видно, як виглядає одне з найкрасивіших міст під Києвом після вторгнення російських військ. Ще два тижні тому тут купувати квартири, народжували дітей та планували майбутнє. Зараз міста майже немає, тисячі людей залишилися без домівок. На вулицях знищені обстрілами житлові будинки та скрізь підбита бойова техніка російських окупантів.


Відео поховань загиблих мирних мешканців у Бучі оприлюднив директор КНП "Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Андрій Левківський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Непонятливый

5 квітня 2022, 15:13

Все убитые одного роста?

Оксана

5 квітня 2022, 11:11

что, ни у кого из погибших нет ни одного родственника или знакомого? Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/8351-v-buche-pogibli-desyatki-lyudey-gorod-polnostyu-razrushen-video.html © Comments.ua

Оксана

5 квітня 2022, 11:10

что, ни у кого из погибших нет ни одного родственника или знакомого?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися