У Києві від ракет постраждали школа та ще кілька будинків (ФОТО)

Збита ворожа ракета впала на Куренівці

В Оболонському районі Києва внаслідок обстрілу російських окупантів сталися вибух та пожежа у багатоповерхівці, постраждала також школа, розташована неподалік. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Костянтин Усов, передають "Коментарі".

"На Оболоні постраждала школа поряд з київською багатоповерхівкою, в яку потрапив снаряд. На момент вибуху в бомбосховищі цієї школи ховалися 13 людей. Інклюзивна школа знаходиться за 100 метрів від зруйнованого будинку. Вибуховою хвилею в ній повибивало вікна", — розповів заступник мера Києва.

За уточненою інформацію КМДА, внаслідок вибуху в житловому будинку в Оболонському районі загинула одна людина.

Окрім того, у Подільському районі Києва, як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, впали рештки збитої ворожої ракети. Від падіння снаряду постраждали кілька житлових будинків. Інформації щодо постраждалих поки що немає.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва вранці, 14 березня, внаслідок обстрілу російських окупантів сталася пожежа у дев’ятиповерховому житловому будинку. У будівлю влучив артилерійський снаряд. Від обстрілу частково зруйнована сходова клітина з першого по третій поверхи та фасад багатоповерхівки. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в українській столиці, за даними мерії Києва, російські окупанти обстріляли житловий будинок та заводу "Антонов". На місці вибуху у житловому будинку евакуювали понад 70 людей.

Читайте также