Внаслідок обстрілу багатоповерхівок у Києві є жертви (ФОТО)

Столичні рятувальники розповіли подробиці

У Святошинському районі Києва внаслідок ворожого обстрілу багатоповерхівок загинули двоє людей. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, боєприпас влучив в шістнадцятиповерховий житловий будинок, де сталися значні руйнування. У будівлі з першого по шістнадцятий поверх почалася пожежа. Працівники ДСНС врятували 35 мешканців, двоє людей загинули.

Окрім того, у Святошинському районі Києва окупанти обстріляли дев’ятиповерховий житловий будинок. Тут сталося незначне пошкодження будинку з подальшими незначними локальними загораннями на поверхах. Пожежі ліквідовані.

У Подільському районі Києва через обстріл сталася пожежа у десятиповерховому житловому будинку з першого по п’ятий поверхи. Працівники врятували одну людину, яку госпіталізовано до лікарні, повідомили в МВС України.

В районі Осокорків внаслідок ворожого обстрілу боєприпаси влучили в двоповерховий приватний житловий будинок. Сталася пожежа. Жертв та постраждалих немає, інформують в Міністерстві внутрішніх справ України.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів російських окупантів у Києві пошкоджені три багатоповерхівки, будинок у приватному секторі та станція метро "Лук'янівська". У Святошинському районі столиці пошкоджені два житлові будинки 9 та 16 поверхів. У Подільському районі — 10-поверхівка, у Дарницькому районі — приватний будинок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 14 березня в Оболонському районі Києва внаслідок обстрілу російських окупантів сталися вибух та пожежа у багатоповерхівці, постраждала також інклюзивна школа, розташована неподалік. Внаслідок вибуху в житловому будинку в Оболонському районі загинула одна людина.

Окрім того, у Подільському районі Києва впали рештки збитої ворожої ракети. Від падіння снаряду постраждали кілька житлових будинків. Подробиці обстрілів столиці та фото з місця подій — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


стас

15 березня 2022, 10:14

потрібно показувати в европі в інтернеті обстріли жилих кварталів домів жертв скільки загинуло всьго по кожному місті щоб знав світ що фашист путін тут робить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися