У Солом'янському районі організовано хаб: можна взяти їжу та медикаменти

Кожна людинамає спрямовувати свої ресурси задля недопущення гуманітарної кризи та збереження життя українців.

У Солом'янському районі організовано хаб, у якому мешканці можуть отримати продукти харчування, гарячі обіди, медикаменти та речі першої необхідності. Про це повідомили в Київській міській раді.

Як зазначив депутат Георгій Зантарая, спільно з волонтерами та небайдужими киянами у співпраці з іноземними партнерами та міжнародним співтовариством було організовано склад із продуктами харчування та товарами першої необхідності задля допомоги мешканцям столиці, які опинились у складній життєвій ситуації.

Депутат наголосив, що кожна людина, незалежно від сфери діяльності, наразі має спрямовувати свої ресурси задля недопущення гуманітарної кризи та збереження життя українців.

Щщоденно доставляють продукти харчування для військових, батальйонів територіальної оборони, поліціянтів, а також медикаменти до таких медичних закладів: Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова, Київський міський центр нефрології та діалізу, міські лікарені №2, №4, київські міських пологові будинки №1, №3 та інших лікарень у Святошинському, Облонському та Солом'янському районах. Водночас волонтери допомагають людям з інвалідністю, малозабезпеченим сім'ям та людям похилого віку. Також організували пункт, де мешканці можуть безкоштовно отримати гарячі обіди щоденно з 10:00 до 17:00. Волонтери готують їжу – це понад 2,5 тисячі вареників та пельменів щоденно, а також готують сотні гарячої випічки, яку роздають людям

 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


василий

5 вересня 2022, 09:48

где и когда можно получит гуманитарку в солом

Я передумал писать

17 березня 2022, 15:32

Не отвечают телефоны по оказанию помощи ,обидно, когда авария на ЧАЕС, идите, спасите, а когда уже немощный, то на.уй ты кому нужен, У нас бля война, я ее что ли организовал, здоровье отдал а взамен одни: не забудьте оплатити комунальні послуги, бо без вашої допомоги не дамо води, світла, і т.д і т.п . Я майже сліпий ,дайте щось та направте куди, я натисну на курок. Яка з мене користь, шукайте луценка, шуфрича, медведчука, петю, яценюка, " вила в сраці" , свинюків, 'стареньку, та багато інших, надіюсь що поміняеться відношення до влади, заради людей, а інакше навіщо люди мруть? СЛАВА УКРАЇНІ,ГЕРОЯМ СЛАВА НАВІКИ.

Анна.Трохименко.

17 березня 2022, 10:26

ДЦП инвалид 1а гр.

Анна.Трохименко.

17 березня 2022, 10:25

ДЦП инвалид 1а гр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися