У Київській області виявили більш ніж сотню снарядів часів Другої світової

Снаряди виявили в Таращанському районі на Київщині

З часів Другої світової війни пройшло вже чимало часу, проте на території Київщини час від часу продовжують нагадувати про себе відгомони тих бойових дій. Так, смертоносну знахідку виявили на території Таращанського району Київської області. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Напередодні, 30 серпня, особовий склад групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Київській області обстежив територію в с. Лук'янівка Таращанського району. В результаті перевірки піротехніки виявили 124 артилерійських снарядів.

Дані вибухонебезпечні предмети вилучили, транспортували на спеціально відведену територію і знищили шляхом підриву.

Рятувальники нагадують: якщо ви виявили підозрілий предмет, то ні в якому разі не торкайтеся. Негайно відійдіть на безпечну відстань шляхом, яким ви йшли, попередьте про небезпеку оточуючих і повідомте в Службу порятунку за телефоном "101" або Національну поліцію за номером "102".

Як повідомляв портал "Коментарі", рятівники продовжують знаходити на території Києва відгомони бойових дій Другої світової війни. На цей раз піротехнікам вдалося знешкодити 109 снарядів. Небезпечна знахідка чекала свого часу в Деснянському районі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися