В Києві працює понад 2 тисячі працівників із комплексного прибирання та двірників

Там, де є нестача працівників, – працюють бригадним методом.

Понад 2,3 тисячі працівників із комплексного прибирання та двірників комунальних керуючих компаній продовжують прибирати вулиці та двори житлових будинків в Києві. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Там, де є нестача працівників, – працюють бригадним методом.

За його словами, працівникам наразі змінили графік роботи, враховуючи вимоги комендантської години.

"Частина працівників ЖЕКів із об’єктивних причин змушена була припинити роботу, зокрема, через вступ до територіальної оборони для захисту міста. У зв’язку із цим та враховуючи обстріли і руйнування будинків роботи в комунальників збільшилось. Тим не менше, щодня люди на своїх робочих місцях, наводять порядок на територіях – розбирають завали пошкоджених будівель, допомагають вантажити на сміттєвози, склять вікна, латають покрівлі", – сказав Пантелеєв.

Як повідомляли "Коментарі", влада Парижа одноголосно проголосувала за надання Києву почесного громадянства. Це звання вперше надали місту. Про це у Twitter повідомила мер Парижа Анн Ідальго. "Цією нагородою, яку вперше надали місту, Париж висловлює свою дружбу та підтримку українській столиці, яка зараз виборює свою свободу", - написала Ідальго.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися