Російські окупанти обстріляли електричку Шепетівка — Київ (ФОТО)

Є постраждалі

Російські окупанти обстріляли електричку, яка прямувала з Шепетівки до Києва. Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін, передають "Коментарі".

За його словами, внаслідок ворожого обстрілу одна людина отримала поранення. "Київщина. Станція Тарасівка. Під обстріл попала електричка Шепетівка — Київ. За оперативною інформацією, є один постраждалий, травмований розбитим віконним склом", — повідомив керівник "Укрзалізниці".

В "Укрзалізниці" також поінформували, що через посилену комендантську годину у Києві та Київській області тимчасово не курсуватимуть рейси Інтерсіті+ №715 та №743 з Києва до Львова. Рейс №717 зі столиці України до польського Перемишля курсуватиме за графіком, посадка можлива й на проміжних станціях.

Пасажирів попередили, що через впровадження у Києві посиленої комендантської години можливі зміни в графіку поїздів. На цей період вхід до залізничних вокзалів столиці, а також посадка на пасажирські поїзди дозволені тільки транзитним пасажирам, а також пасажирам, які потрапили на вокзал до початку комендантської години. Вихід з вокзалу може бути обмежений.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комендантська година в Києві та Київській області знову буде посилена. Обмеження діятимуть відсьогодні, 26 березня, до 7:00 понеділка 28 березня.


Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися