У Київській області за минулу добу сталося три ДТП з постраждалими, одне - смертельне

За всіма фактами порушено кримінальні провадження

У Київській області за минулу добу сталося три аварії з потерпілими, одне ДТП з них було смертельним.  Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в регіоні.

Повідомляється, що під колеса автомобіля на трасі Київ - Одеса потрапив пішохід, який переходив дорогу в невстановленому місці. Чоловік від отриманих травм загинув на місці події. Смертельна ДТП сталося о 20:45 годині в смт. Чабани. За кермом автомобіля KIA Sorento, який скоїв наїзд  на пішохода, перебував 55-річний киянин. Загиблому було 30 років.

Ще одна аварія за участю пішохода сталося на вулиці Набережній в Вишгороді.  Там водій Opel збив місцевого жителя, який рухався по проїзній частині дороги.  В результаті ДТП чоловіка доставили в лікарню з травмою хребта.

Також двоє водіїв отримали травми під час ДТП, яка сталася на трасі Київ - Ковель поблизу смт. Немішаєве.  Водій автомобіля Chevrolet не впорався з керуванням та допустив зіткнення з іншим автомобілем Chevrolet, який рухався в попутному напрямку.  За всіма фактами порушено кримінальні провадження.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у  Києві перекриють залізничний переїзд на проспекті Науки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися