Попри війну: в Києві працює майже 700 озеленювачів комунальних підприємств

До робіт задіяли майже 80 одиниць техніки

Станом на 28 березня в Києві працює майже 700 озеленювачів профільних районних комунальних підприємств. Працівники прибирають зелені зони міста, проводять весняний догляд за деревами й кущами, видаляють аварійні та сухостійні дерева і починають висаджувати нові. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

"У Києві багато роботи і міські служби працюють, демонструючи злагодженість та віддачу. Це стосується і озеленення й приведення в порядок парків та скверів. Як повідомляє міський "Київзеленбуд", до робіт задіяли майже 80 одиниць техніки", – зазначив він.

У київських теплицях 75 працівників вирощують квіти для столичних парків, скверів, бульварів та площ. Про столичні ліси сьогодні дбають 113 лісівників і залучено 27 одиниць різної техніки.

Як повідомляли "Коментарі", перший заступник голови КМДА Микола Поворозник закликав киян сплачувати житлово-комунальні послуги. За його словами, на разі комунальники продовжують працювати попри обстріли країни-агресора. Робітники забезпечують життєдіяльність міста і вони мають отримувати гідну заробітну плату.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися