На Київщині оголосили І рівень небезпеки через погодні умови

Згідно з даними Укргідрометцентру, на більшій частині країни і, зокрема, в Києві та Київській області вночі та в першій половині дня туман, видимість 200-500 м

На середу, 11 грудня, ГСЧС України в Київській області оголосила І рівень небезпеки за погодними умовами. Згідно з даними Укргідрометцентру, на більшій частині країни і, зокрема, в Києві та Київській області вночі та в першій половині дня туман, видимість 200-500 м.

Раніше синоптики  повідомляли, що в західних областях буде мінлива хмарність.  Днем на Заході і Півночі градусник покаже +5, вночі до -2. У центральних і східних областях вдень теж тепло, +3 +6, а вночі +1 -1.  На півдні країни вдень температура повітря досягне +8 +12, а вночі +3 -1.

 У Києві очікується +4 вдень і до -1 вночі. Також синоптики зазначали, що ближче до кінця тижня в Україні випаде сніг і похолодає.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що зима в Україні зменшиться на цілий місяць і стане теплішою. Завідувачка відділом прикладної метеорології та кліматології Українського науково-дослідного гідрометеоінституту Віра Балабух розповіла, що підвищення середньої температури за рік на 0,1 градуса подовжує тривалість теплого періоду на один день.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у середу, 11 грудня, погода буде прохолодною – ближче до нуля у всіх регіонах, крім Півдня. Втім на суттєві опади варто очікувати лише мешканцям пригірських регіонів.

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися