У Києві п'яний водій їхав 200 км / год: чоловік "випендрювався" перед дівчиною (ФОТО)

П'яний водій погрожував патрульним зателефонувати впливовому азербайджанському родичу, який працює в СБУ

У столиці затримали водія, який порушив ПДР і погрожував патрульними зв'язками в СБУ. Про це розповіли у спільноті "Київ оперативний".

Перед патрульними по Градинської на червоний сигнал світлофора пролетіла BMW. Поліціянти поїхали за водієм, включили проблискові маяки і подали сигнал про зупинку. Однак водій не захотів зупинятися, через що почалася погоня.

"По Північному мосту швидкість неадекватного порушника місцями мало не сягала 200 км / год. Майже на з'їзді на Оболонь неадекват зачепив Volkswagen і помчав далі", - йдеться в повідомленні.

Водія все-таки наздогнали та заблокували йому рух на вулиці Героїв Сталінгарада, 27. З авто вийшов чоловік напідпитку і заявив, що за кермом був не він, а хтось інший. Разом з ним була п'яна дівчина.

"І взагалі він зараз подзвонить своєму впливовому азербайджанському родичу, який працює в СБУ, і той всіх позвільняє. З боку це все просто виглядало, як дешеві понти перед своєю не менш п'яною супутницею. Звичайно, від проходження будь-яких тестів на стан сп'яніння неадекватний водій відмовився ", - повідомили патрульні.

Виявилося, що чоловік в жовтні 2019 року вже було позбавлено права водіння за аналогічне правопорушення.

Раніше "Коментарі" розповіли про продюсера 95 кварталу, який боягузливо втік з місця ДТП.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися