Злочини окупантів у Київській області розслідують 150 правоохоронців

Створено 37 слідчо-оперативних груп

Злочини російських окупантів у Київській області розслідують 150 правоохоронців. Так, створено 37 слідчо-оперативних груп. 

Про це повідомили в Національній поліції України.

"Звірства російських окупантів на Київщині фіксують 150 слідчих. Зусилля працівників слідчих підрозділів та криміналістів спрямовані на документування злочинів російської армії в місцях активних бойових дій, у тому числі щодо мирного населення. Загалом створено 37 слідчо-оперативних груп", - йдеться в повідомленні

Зазначається, що усі зібрані матеріали стануть підставою для притягнення воєнних злочинців до відповідальності в українських та міжнародних судах.

Як повідомляли "Коментарі", шенеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що найбільше людських жертв у Київській області зафіксували в Бородянці. За її словами, ситуація гірша ніж в Бучі і Ірпені.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

9 квітня 2022, 13:12

Мне кажется что русские солдаты Стреляющие в женщин и детей Кровавые с душком у них зарплаты Превращаются в бешеных зверей. Они уйдут в неведомые дали Ответят и смотрят пусть в глаза Не хлебом и солью их встречали Как воевала с ними вся страна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися