Вибух автоцистерни в Києві: є загиблий

Загиблому в результаті вибуху було 52 роки

Ранок в Києві ознаменувався трагічною подією. В результаті зварювальних робіт на одному з підприємств столиці вибухнула автоцистерна. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Так, згідно з інформацією правоохоронців, на місці події загинув 52-річний чоловік, житель Херсонської області, а 33 - річного чоловіка доставили в лікарню з тілесними ушкодженнями. Інцідент відбувся на вулиці Віскозної, на території одного з підприємств.

Зібрані відомості по даному факту зареєстровані у Деснянському управлінні поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цієї події буде дана правова кваліфікація.

Раніше ми вже повідомляли, що столичні депутати вирішили підтримати матеріально киян, які втратили житло в результаті вибуху на Позняках. Київрада виділила 20 млн гривень. Кошти спрямують на разову матеріальну допомогу, а також на ремонт і закупівлю меблів і побутової техніки. Тепер з бюджету міста виділили кошти на знесення будинку, який частково зруйнований вибухом. До кінця поточного року Департамент будівництва та житлового забезпечення КМДА має прозвітувати про використання коштів.

На ліквідацію наслідків вибуху в житловому будинку на столичних Позняках з резервного фонду бюджету Києва виділили 15,7 мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися