Київські митники "стопнули" дев'ять тонн делікатесного вугра з Китаю

Митниця Києва виявила невідповідність у документах на делікатес

Підприємці намагалися ввезти в країну партію делікатесу за неправдивими документами, проте співробітники митниці Києва припинили цю ініціативу. У митниці вважають, що вартість партії занижена на 430 тис. грн. Про це повідомляє пресслужба Державної митниці України.

Вантаж прямував на Волинь, одному з місцевих підприємців. Вартість 9 тонн смаженого, замороженого, готового до вживання вугра kabayaki unagi, що слідував контейнером з Китаю, підприємці задекларували як 90,4 тисячі доларів США. Однак митники з'ясували, що реальна вартість делікатесу перевищує заявлену на 16 тис. доларів США і становить 106 100 доларів.

Результатом перевірки став протокол про порушення митних правил за ст. 483 Митного кодексу України. Товар вилучено до рішення суду. "Зараз вантаж знаходиться на відповідальному зберіганні в належних умовах", - зазначили у відомстві.

Як повідомляв портал "Коментарі", всім, хто вірить в теорію змови, не до жартів. В Україну спробували ввезти ритуальний меч масонів. Раритетну зброю сховали в звичайній поштовій посилці. Зі Сполучених штатів Америки вона прямувала прямо в Україну.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися