Громадянин Туреччини продавав українок у сексуальне рабство у себе на батьківщині

У столиці угруповання пропонувала дівчина роботу за кордоном, але ніхто їх не попереджав, що вони будуть займатися проституцією

У Києві поліція затримала угрупування, яке займалося торгівлею людьми. Про це повідомили в столичному управлінні Національної поліції.

"41-річний уродженець Туреччини розробив злочинний план, відповідно до якого шляхом обману вербував дівчат для працевлаштування за кордоном, і не повідомляв про дійсний вид роботи й умови, а саме - надання сексуальних послуг за гроші. Також, він залучив до участі в цій діяльності свою 37-річну дружину, яка допомагала підшукувати дівчат ", - розповіла старший слідчий відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я особи слідчого управління столичної поліції Анастасія Андронова.

Метою злочинної групи було створення умов боргової кабали для потерпілих і шляхом погроз життю і здоров'ю змусити надавати сексуальні послуги за грошову винагороду. Крім того, чоловік з дружиною налагодили зв'язок ще з трьома знайомими, які організовували сексуальну експлуатацію жінок за кордоном.

За даними правоохоронців, спільники завербували вісім жінок, яким обіцяли високооплачувану роботу за кордоном, при цьому їм не розповіли, що мова йде про проституцію. Зловмисникам загрожує від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі" розповіли про людей, які переправляли нелегалів з РФ в країни Європи.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Стас

10 грудня 2020, 14:29

После развала СССР пошло обеднение народа, грабёж, торговля людьми. разврат, торговля наркотиками и тд. Чаще всего в рабство попадают русские, украинские и белорусские дети и девушки. В России, вообще уже построен Хазарский каганат, где русские - главные рабы.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися