У будинок журналіста проєкту «Схеми» проникли невідомі (ФОТО)

Невідомі, можливо, збиралися встановити "прослушку" у будинку журналіста

Вночі, 12 вересня, на горище журналіста Михайла Ткача пробралися невідомі. Про це повідомив сам журналіст на своїй сторінці в Facebook.

"Вийшов на двір, щоб контролювати виходи з чотирьох під'їздів провідних на горище. Викликав поліцію. Люки на горище були опечатані скотчем в рамках кримінального провадження. Поліція виявила зірвані" пломби "в одному з під'їздів і зараз оглядає горище", - написав Ткач.

Поліція підтвердила присутність на горищі сторонніх, які зірвали пломби при вході в приміщення. Можна припустити, що невідомі збиралися встановити "прослушку". Раніше журналіст заявив про можливу "прослушку" у нього вдома. І поліція справді знайшла в стелі три отвори, які "запломбували".

Нагадаємо, проєкт "Схеми" - це спільний проєкт Радіо Свобода та телеканалу UA: Перший, який щотижня випускає журналістські розслідування та аналітику про корупцію серед високопосадовців. Вони викривають тих, хто розкрадає державні гроші, майно і ресурси, зловживає владою для особистого збагачення і покриває корумпованих чиновників зневагою і бездіяльністю.

Раніше "Коментарі" розповіли нардепа від Слуги народу, якому підпалили автомобіль.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися