У вихідні в Києві знову перекриють Південний міст

Цього разу дорожники будуть працювати переважно в нічний час, аби створювати якомога менше перешкод руху автомобілів

Столичні комунальники знову попереджають киян, що на естакаді Південного мосту заплановані ремонтні роботи. Наразі прийняли рішення працювати вихідними, коли автомобільний рух у столиці має меншу інтенсивність.

Зазначається, що Південний міст будуть перекривати з 21:00 13 грудня до 20:00 15 грудня (в напрямку станції метро "Видубичі") і з 21:00 14 грудня до 07:00 15-го грудня (в напрямку проспекту Бажана). В зазначений час тимчасово обмежуватимуть рух автотранспорту. 

У "Київавтодорі" повідомили, що ремонтні бригади в терміновому порядку будуть займатися деформаційними швами, на стан яких надходили скарги. Цього разу працювати дорожники будуть переважно в нічний час, аби створювати якомога менше перешкод руху автомобілів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві мотоцикліст на смерть збив пішохода. Повідомляється, що ввечері до поліції надійшла інформація про ДТП у Дарницькому районі Києва. Свідки повідомили, що на вулиці Ревуцького мотоцикліст збив пішохода. На місці події поліцейські встановили, що 81-річний киянин перетинав проїжджу частину вулиці (шість смуг) у забороненому місці, і на нього раптово скоїв наїзд водій мотоцикла Yamaha.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися