В аеропорту Борисполя затримали грузина: підозрюють у вбивстві

Іноземця підозрюють у вбивстві у Франції

В аеропорту Києва прикордонники затримали іноземця, який перебуває в міжнародному розшуку. Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби.

Громадянин Грузії прибув авіарейсом зі Стамбула. При перевірці прикордонники встановили, що він знаходиться в базі Інтерполу.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту Київ затримали іноземця.

"Громадянин Грузії прибув в Україну авіарейсом зі Стамбула. Під час перевірки прикордонники встановили, що чоловік знаходиться в міжнародному розшуку. Щодо іноземця спрацювала база даних Інтерполу. Його відразу затримали прикордонники", - йдеться в повідомленні.

Виявилося, що чоловіка шукають правоохоронці Франції за вбивство. Тепер можливим злочинцем займеться Національна поліція.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше двоє іноземних громадян вирішили поживитися майном пенсіонерки, але були затримані.

Так, згідно з інформацією правоохоронців, зловмисники віджали вікно в будинку киянки і проникли всередину. Зібравши деякі цінні речі, злочинці спробували сховатися. В цей же час в приміщенні спрацювала сигналізація. На місце події оперативно прибули група швидкого реагування, наряд поліції охорони та слідчо-оперативна група районного підрозділу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися