На Солом'янці облаштували унікальний парк

Деревам в парку на Солом'янці понад сто років

Київ облаштовує місця відпочинку жителів міста. Реконструкцію та оновлення завершили в парку на Солом'янці. Про це повідомили в районній адміністрації, передає "Вечірній Київ".

У сквері на вулиці Авіаконструктора Антонова встановили дитячий майданчик, лавочки і урни для сміття. Для зручності гуляючих оновили пішохідні доріжки, розбили новий газон - його площа складає 4818 кв. м. Сквер прикрашає декоративна жива огорожа. Поповнився парк також новими зеленими насадженнями. Оновлена зона відпочинку славиться віковими дубами, вік яких досягає 300 років. Один з них - 25-метровий дуб Фролкин - належить до пам'ятників пріроди. Також тут росте 30-метрова тополя, висаджена понад 100 років тому.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Дніпровському районі Києва створять парк відпочинку "Микільська Слобідка". На пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення в рамках місцевої ініціативи першої черги створити спортивно-рекреаційний парк відпочинку загальноміського значення "Микільська Слобідка".

У повідомленні наголошується, майбутній парк відпочинку площею 10 гектарів, буде розміщуватися вздовж Микільсько-Слобідської вулиці від Броварського проспекту до Садової.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися