Кличко відвідав першу виставку культурного хабу "Я-Маріуполь" (ФОТО)

Експозицію відкрили в дитячій Центральній бібліотеці імені Шевченка

Мер Києва Віталій Кличко відвідав першу виставку культурного хабу "Я-Маріуполь", що присвячена трагічній історії героїчного міста та його мешканців. Про це Віталій  Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

У столиці сьогодні, 22 червня, розпочався триденний марафон культурних подій, презентацій та зустрічей з митцями Маріуполя, зазначив мер Києва. Захід проводять в дитячій Центральній бібліотеці імені Шевченка.

"Це – перший захід нового культурного хабу "Я-Маріуполь. Культура". П’ять експозицій "Маріуполь: Мистецтво vs Війна" знайомлять і з мирним життям міста до того, як його буквально знищили російські варвари, і з його історією, і зі свідченнями про військові злочини російських окупантів", – повідомив Кличко.

Міська влада Києва допомогла в організації культурного марафону.

"Українці, іноземні медіа, весь світ повинен знати про трагедію Маріуполя, про жорстокість з якою російські війська знищували місто та його мешканців. Маріуполь – це відкрита рана України. Свідчення геноциду українського народу. Цю історію ми повинні передати наступним поколінням, аби вони пам’ятали, як українці виборювали своє право жити у вільній і незалежній країні. Над Маріуполем майорітиме український прапор! Україна здолає навалу варварів і переможе! Слава Україні!" – наголосив Кличко.

Виставку, а також інші культурні заходи можна відвідати з 22 до 24 червня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися