Військовий оркестр зіграв "Стефанію" на станції метро "Золоті ворота" (ВІДЕО)

Як це було, показали у Київському метрополітені

У Києві, сьогодні, 25 червня, на станції "Золоті ворота" для киян та гостей столиці зіграв оркестр однієї з військових частин Національної гвардії України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського метрополітену.

За словами командира військової частини, полковника Віталія Стецика, останні п’ять років з військовим оркестром традиційно зустрічали в столичному метро День весни. Виступи військового оркестру завжди надихали пасажирів.

"Цю весну ми ніколи не забудемо, вона прийшла зі звуками сирен… В умовах воєнного стану хочеться підтримати патріотичний та бойовий дух людей. У перемогах ЗСУ є частинка віри кожного з нас і ця підтримка важлива!" - наголосив Стецик.

Начальник Київського метрополітену Віктор Брагінський подякував військовим за їх щоденну роботу на всіх фронтах, за захист та впевнений рух до перемоги.

В Київському метрополітені повідомили, що зараз у лавах Збройних Сил України несуть службу 344 працівників перевізника. У столиці колектив підприємства забезпечує роботу підземки як транспорту, так і укриття для людей. В Київському метрополітені також оприлюднили фрагмент відео виступу військового оркестру на станції метро "Золоті ворота".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися