У Києві пройде фестиваль авторського пива

Фестиваль пива Craft Beer Fest UA в столиці проводять щороку

Великий фестиваль крафтового пивоваріння Craft Beer Fest UA проводять в Києві вже в 11 раз. У цьому році він пройде 17 і 18 жовтня в галереї "Лавра".

На пивному святі свої продукти представлять кращі пивоварні компанії України. Для гостей приготували понад 200 сортів хмільного напою. Щорічно Autumn Craft Beer Fest відвідують тисячі любителів авторського пива.

Протягом двох днів для відвідувачів фестивалю представлять свої напої велика кількість міні-пивоварень, які представлять рекордну кількість пінних напоїв, зварених за особливими авторськими рецептами.

Крім смачного пива гостям запропонують скуштувати закуски та снеки від вуличних фудкортів і відпочити з друзями в комфортній лаунж-зоні.

Для любителів більш активного відпочинку організатори підготували веселу розважальну програму. Під час івенту можна буде залишити на пам'ять забавні фотоспогади, взяти участь в майстер-класах та отримати приємні сюрпризи від партнерів фестивалю.

Як повідомляв портал "Коментарі", а ссоціація пивоварів Франції оголосила, що буде змушена знищити 10 млн літрів пива у зв'язку з закриттям кафе, ресторанів і пабів через пандемію COVID-19.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися