Тридцять тисяч хризантем: в Києві пройде квіткова виставка

Виставку квітів об'єднають зі "солодкою історією"

Киян і гостей столиці запрошують на що стала вже традиційною, осінню виставку хризантем. Як повідомляє пресслужба КМДА, в столиці зараз ведуться останні приготування до квіткового фестивалю.

Так, виставка відкриється 2 жовтня на території ландшафтного парку "Співоче поле". Організаторами заходу виступив "Київзеленбуд" та компанія-оператор Співочого поля "Grand Event".

Для гостей виставки готують тридцять тисяч хризантем різних сортів і кольорів, які з'єднаються в одну "солодку історію".

На виставці "Світ ласощів" киян і гостей міста чекатимуть десять 3D-композицій висотою до 3,5 метра - фабрики і заводи, атракціони і королівства, а ще зефір, шоколад, морозиво та інші улюблені ласощі.

Працювати виставка хризантем буде цілий місяць - закрити її планують 1 листопада.

Організатори нагадують про необхідність дотримання правил протиепідемічної безпеки. Зокрема, масочного режиму і соціальної дистанції.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві, 14 серпня, відкрилася виставка квітів "Мульт-ленд" на Співочому полі. Експозиції - це відомі персонажі з улюблених мультфільмів: Angry Birds, Білосніжка і 7 гномів, Аладдін, Жасмін і Джин, Маріонетки, Міккі Маус, герої підводної історії "У пошуках Немо" і "Книги джунглів", Шрек, чарівні феї і Рапунцель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися