Фабрика солодощів, пряниковий будинок і долина льодяників: на Співочому полі створять Світ ласощів

Виставка хризантем в Києві матиме тематику солодощів

2 жовтня на території столичного Співочого поля відкриється виставка хризантем зі смачною назвою "Світ ласощів". Відвідувачі зможуть побачити Долину льодяників, Фабрику солодощів, пряничний будинок, зефірну фортецю, містечко пекарів, а також солодкі фігури з рожевої глазурі, кондитерської присипки та шоколаду. Всього буде представлено понад 10 солодких композицій, зроблених із 30 тисяч хризантем. За словами організаторів, всі інсталяції будуть тематичними і стануть справжнім раєм для ласунів і гурманів.

"Побувати в королівстві солодощів-напевно, найбільша мрія родом з дитинства, яку ми вирішили втілити в реальність! Для нас це великий експеримент. Але ми віримо, що виставка сподобається дітям і дорослим, які зможуть поринути в казковий світ і зробити масу оригінальних фото", - розповів організатор виставки, керівник компанії Grand Event Денис Погорілко.

Виставка триватиме до 1 листопада. Організатори нагадують про те, що на території парку будуть діяти карантинні обмеження. І просять дотримуватися правил безпеки: одягати захисні маски, користуватися антисептиками і слідувати соціальній дистанції.

Коли: 2 жовтня-1 листопада

Адреса: вул.Лаврська, 33

Час роботи: 10.00-20.00

Вхід: 100 гривень - дорослий, дитячий - 25 гривень.

Акредитація ЗМІ за тел .: +380 96 287 4636 (Дарина)

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві, 14 серпня, відкрилася виставка квітів "Мульт-ленд" на Співочому полі. Експозиції - це відомі персонажі з улюблених мультфільмів: Angry Birds, Білосніжка і 7 гномів, Аладдін, Жасмін і Джин, Маріонетки, Міккі Маус, герої підводної історії "У пошуках Немо" і "Книги джунглів", Шрек, чарівні феї і Рапунцель.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися