"Потяг до перемоги" почав курсувати з Києва Україною (ФОТО)

Що відомо про патріотичний арт-проект

З Києва напередодні Дня Незалежності України у мандрівку вирушив потяг, що розповідатиме про героїзм українців на окупованих територіях. Про новий арт-проект під назвою "Потяг до перемоги" повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

"Потяг до перемоги" урочисто зустріли на головному залізничному вокзалі Києва. В його складі за маршрутом Київ — Ужгород курсують сім пасажирських вагонів, розписаних кращими українськими митцями. Кожен вагон присвячений людям з одного з регіонів України та подвигам людей, які чинять опір російським окупантам.

Основою для сюжетів розпису вагонів стали подвиги українців. "Потяг до перемоги" — це спільний проєкт-подяка "Укрзалізниці", комунікаційної агенції Gres Todorchuk та українських митців під кураторством Каті Тейлор — всім партизанам, залізничникам, лікарям, військовим і цивільним.

"Ми хочемо цим потягом показати, що ми пам’ятаємо, і ми разом з ними усіма. Сім вагонів — сім тимчасово окупованих регіонів. Спочатку ми будем їх запускати єдиним потягом, а далі будемо ставити по одному вагону в інші поїзди. Таким чином ми хочемо, щоб вся Україна дізналася, що ми знаємо, ми пам’ятаємо, ми разом з тими нашими українцями, які поки що на тимчасово не звільнених територіях", — прокоментував голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін.

З 23 серпня "Потяг до перемоги" курсуватиме маршрутами Київ — Ужгород та Запоріжжя — Львів, поєднуючи всю країну із заходу на схід. Неймовірні чуйні та натхненні історії українців з окупованих територій можна дізнатися на сайті проекту.

Ще один модернізований поїзд сьогодні, 23 серпня, рушив в перший рейс з Києві на Волинь. Двоповерховий швидкісний поїзд Skoda з’єднав столицю з Рівним та Луцьком. Подробиці, фото та розклад курсування — за посиланням.

Нагадаємо, між Києвом та Харковом тимчасово скасували всі рейси пасажирських поїздів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що "Бойківський експрес" повернувся на маршрут курсування з Києва до гірських курортів Карпат

Окрім того, на довгих маршрутах у поїздах із Києва запустили безкоштовний бонус у вигляді настільних ігор. 

Додамо, що на поїзд Київ — Варшава прогнозують дефіцит квитків

Читайте також, що у Києві на кілька днів скоротили графік роботи метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

24 серпня 2022, 09:44

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// NEZAVISIMOST'' CHELOVECHESTVA OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA===POLITSENTRIZMA GEGEMONIZMA PUTINIZMA TSZUN''PINIZMA TRAMPIZMA GITLERIZMA STALINIZMA IMPERIALIZMA KOLONIALIZMA KOMMUNIZMA NATSUONAL=RASIZMA OLIGARXIZMA KORRUPTSUONIZMA AVTORITARIZMA RELIGIOZNOGO RADIKALIZMA SEPARATIZMA TERRORIZMA ZAXVATNICHESKOGO MILITARIZMA SOTSUAL''NOI RASSLOENNOSTI PROIZVODSTVENNOI V TOM CHISLE VUSOKOTEXNOLOGICHESKOI NEDOSTATOCHNOSTI NIZKIX ZARPLAT I PENSII A TAKSHE GOS MESH I NADGOSUDARSTVENNOI UPRAVLENCHESKOI NEDORAZVITOSTI IAVLIAETSIA STRATEGICHESKOI PROGRESSIVNOI TSEL''IU VSEX STRAN I NARODOV........LIKVIDATSUIA TERRITORIAL''NOI NATSUONAL''NOI KUL''TURNOI RELIGIOZNOI MILITARISTICHESKOI EKONOMICHESKOI POLITICHESKOI PROBLEMATIKI OBIAZATEL''NO STANET REAL''NOST''IU CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI POBEDIVSHEI SILU ABSOLIUTNOGO ZLA NO ''''''''ZLO VOOBSHE''''''' PO VSEI VIDIMOSTI POBEDIT'' V MATERIAL''NOM GRUBOM MIRE NEVOZMOSHNO.........UKRAINSKII I VSE ABSOLIUTNO NARODU DOLSHNU REALIZOVAT'' VOZMOSHNOST'' TVORCHESKOGO SOZIDATEL''NOGO MILOSERDNOGO ISTINNO DEMOKRATICHESKOGO NACHALA PROIAVLIAIUSHEGOSIA VO VSEX SFERAX SHUZNEDEIATEL''NOSTI OBRAZUIA EDINOE BLAGODATNOE MONOPOLIARNOE CHELOVECHESTVO PROTSVETAIUSHEE POD EGIDOI VSEMIRNOI STOLITSU GORODA BRIUSSELIA.......=============S DNEM NEZAVISIMOSTI UKRAINA.......===========SHUVI UKRAINA........SHUVI CHELOVECHESTVO.........SHUVI PLANETA I PROTSVETAI===RODNOI LIUBOMUI KRAI......===========S PRAZDNIKOM DNIA NEZAVISIMOSTI UKRAINA........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися