У Гостомелі за участі оркестру поліції подякували захисникам піснею "Героям" (ВІДЕО)

Відеокліп присвятили Дню Незалежності України

У Гостомелі оркестр поліції та лідер гурту "Без обмежень" подякували українським захисникам піснею "Героям". Відео кліпу з привітанням із Днем Незалежності України оприлюднив начальник Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

Композиція "Героям" у виконанні лідера гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця під акомпанемент оркестру поліції Київської області створена за участі поліцейських і бійців Нацгвардії, які мужньо захищали аеропорт "Антонов".

"Це подяка усім бійцям України, символ незламності і віри у нашу Батьківщину", — наголосив Нєбитов.

Відеокліп на пісню "Героям" створено на фоні знищеного російськими окупантами найбільшого у світі літака Ан-225 "Мрія" у Гостомелі до Дня Незалежності України.

"Сьогодні, коли в нашій країні триває війна, це свято набуло присмаку поту і крові українського народу. Нації, яка в боротьбі з агресором доводить усьому світові, що свобода і незалежність для нас — не порожні слова. Ворог може знищити літак, зруйнувати будинок, але мрію нашого народу в мир і вільне від окупанта майбутнє знищити неможливо", — наголосив Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, у червні поліцейський оркестр з нагоди Дня Конституції України виконав пісню "Ой, у лузі червона калина" на центральній площі міста-героя Ірпінь.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися