У Києві до Дня вчителя присвятили виставку фіалок

Для гостей виставки фіалок передбачили лотерею з призами

Осінь в Києві ознаменувався кількома квітковими виставками. Так, портал "Коментарі" вже повідомляв читачам про квіткових героїв мультфільмів. Тепер же киян запрошують помилуватися фіалками. Про це на сторінці в Facebook написала одна з організаторів заходу Світлана Троценко.

Так, згідно з опублікованою інформацією, виставка фіалок присвячена до Дня вчителя пройде з 1 по 10 жовтня.

"Запрошуємо киян та гостей столиці, зокрема вчителів, на святкову виставку фіалок! Подаруйте собі свято!", - пише Троценко.

Відзначимо, що протягом всієї виставки буде проходити святкова лотерея. Кожен, хто візьме в участь, "зможе виграти листочок або дитинку". Головний приз - це квітуча фіалка. Організатори нагадують гостям, що при таких масових заходах потрібно дотримуватися маскового режиму.

Виставка буде працювати з 11.00 до 18.00, а в неділю до 17.00. Помилуватися фіалками можна абсолютно безкоштовно.

Виставка пройде за адресою: Київ, вул. Попудренка, 34. У п'яти хвилинах ходьби від станції метро Дарниця або Чернігівська.

Як повідомляв портал "Коментарі", Киян і гостей столиці запрошують на що стала вже традиційною, осінню виставку хризантем. Як повідомляє прес-служба КМДА, в столиці зараз ведуться останні приготування до квіткового фестивалю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися