На Співочому полі відкрили «Світ ласощів»

Для гостей виставки підготували тридцять тисяч хризантем

2 жовтня на території столичного Співочого поля відкрилася виставка хризантем зі смачною назвою "Світ ласощів". Відвідувачі побачили Долину льодяників, Фабрику солодощів, Пряничний будинок, зефірну фортецю, Городок пекарів, а також солодкі фігури з рожевої глазурі, кондитерської присипки і шоколаду. За словами організаторів, всього на виставці представлено понад 10 солодких композицій, зроблених з 30 тисяч хризантем. Для створення об'ємних 3D-фігур заввишки до 3,5 метрів встановлювалися металеві каркаси. Потрапити до них можна через центральну алею, прикрашену квітами, фотозоні і цікавими елементами. Виставка стала справжнім раєм для ласунів:

"Ми вирішили втілити в реальність ще одну дитячу мрію і запросити вас в королівство солодощів! Гарантую, що це будуть найоригінальніші фото і Селфі в Інстаграм", - розповів організатор виставки, керівник компанії Grand Event Денис Погорілко.

Виставка триватиме до 1 листопада. Організатори нагадують про те, що на території парку будуть діяти карантинні обмеження. І просять дотримуватися правил безпеки: одягати захисні маски, користуватися антисептиками і слідувати соціальної дистанції.

Коли: 2 жовтня-1 листопада

Адреса: вул.Лаврська, 33

Час роботи: 10.00-20.00

Вхід: 100 гривень - дорослий, дитячий - 25 гривень.

Як повідомляв портал "Коментарі", для гостей виставки готують тридцять тисяч хризантем різних сортів і кольорів, які з'єднаються в одну "солодку історію".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися