Кияни подарували метрополітену понад п'ятсот книг

Акція зі збору непотрібних книг триває

Київ багатий на культурні і благодійні акції. До однієї з них приєднався Київський метрополітен. Жителям столиці пропонують здати непотрібні книги, які пізніше відправлять по сільських бібліотеках і передадуть тим, кому ні потрібні. Про це повідомляє прес-служба "Київського метрополітену".

За місяць акції кияни принесли вже більше 500 видань абсолютно різних тематик і жанрів. Причому, це не межа - акція триває.

Принести непотрібні книги може будь-хто і в будь-якій кількості.

Їх будуть сортувати за категоріями:

  • для буккросингу на станціях в метрополітені;

  • для створення з морально застарілих книг арт-скульптур в бібліотеках.

Щоб приєднатися, потрібно:

  • провести вдома книжкову ревізію;

  • відвідати адміністрацію метрополітену, залишити там книги. Потрібно звернутися до куратора музею залишити книги на охорону.

Музей метро працює в адміністрації підземки з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 17:00. Обідня перерва з 12:30 до 13:30, проспект Перемоги, 35, станція "Політехнічний інститут" (вхід з боку парку КПІ). Субота, неділя - вихідні.

Також непотрібні книги можна принести в Центральну бібліотеку Солом'янського району Києва за адресою: вул. Просвітництва, 14а. З 11:00 до 19:00 в будні, крім п'ятниці, і з 10:00 до 18:00 у вихідні.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві з'явився книжковий магазин на колесах - в столиці почав роботу книжковий магазин, який буде доставляти книги на будь-який вказану адресу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися