На Співочому полі у Києві відкрилась виставка хризантем

Це фінальна експозиція квітів цього року

В столичному парку Співоче поле відкрили довгоочікувану виставку хризантем. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Виставка хризантем стане фінальною квітковою експозицією на Співочому полі цього року. Відкриття неодноразово переносили через дощі та негоду. Відвідати виставку хризантем у сімейному парку розваг та відпочинку Співоче можна відсьогодні, 11 жовтня.

Організатори квіткової експозиції зазначають, що виставка хризантем – одна з найочікуваніших подій парку Співоче поле. Вона стане родзинкою та завершить весь квітковий сезон. Відвідувачам обіцяють неймовірні експозиції та величезні різнокольорові пагорби із сотень тисяч бутонів хризантем.

Вперше за десять років на початку жовтня була дуже холодна погода, через що довелося двічі переносити виставку хризантем на Співочому полі. Через негоду значно уповільнилось цвітіння хризантем, які дуже люблять сонце і тепло, а холод сильно впливає на ці вибагливі рослини. Відвідати осінню виставку квітів в Печерському ландшафтному парку Співоче можна з 10:00 до 19:00 за адресою — вулиця Лаврська, 31.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час дії воєнного стану та заборони відвідувати ліси є безпечний відпочинок в спеціальних рекреаційних зонах Київської області. Кожна така локація має сучасні альтанки, кухню, зручні печі, оснащені місця для відпочинку з підведеною водою та дитячі майданчики. Все це захищено мінералізованими смугами, щоб унеможливити пожежі. Такі пункти розташовані вздовж трас. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, за попередніми прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Читайте також, що розповіли про примхи літньої погоди у столиці метеорологи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися