В Україні анонсували прем’єру фільму про наступ окупантів на Київ (ВІДЕО)

Стрічка знята про події під час окупації Київської області

В Україні відбудеться прем’єра фільму про події, що відбувалися під час окупації в Ірпені, Бучі, Ворзелі та Гостомелі під час повномасштабного вторгнення російських військ та наступу на Київ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Ірпінської міської ради.

За даними мерії Ірпеня, прем’єра українського повнометражного фільму "Область героїв" відбудеться в кінотеатрах України 24 листопада. Цю стрічку створив генеральний продюсер Олексій Комаровський у партнерстві з Київською обласною військовою адміністрацією та за сприяння Держкіно України. 

"Фільм "Область Героїв" — це перша масштабна кінореконструкція реальних героїчних історій українців. Команда присвятила цей проект усім волонтерам України, які ціною власного життя врятували та продовжують рятувати тисячі життів", — наголосили в Ірпінській міськраді.

В сюжеті фільму — події, що відбувалися під час окупації в Ірпені, Бучі, Ворзелі, Гостомелі та інших містах і селах України. Кошти від кінопоказу обіцяють витратити на закупівлю обігрівачів для дитячих будинків. 


Джерело: https://t.me/newsimr/6036


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися