Кияни просять захистити твори Бенксі від вандалів

Кияни пропонують внести графіті Бенксі до списку об'єктів культурної спадщини України

Кияни просять захистити твори Бенксі на території Київщини від вандалів та охочих привласнити. Відповідна петиція з'явилася на сайті Київради.

"Внести графіті відомого художника Бенксі, розміщені на території Києва та Київської області, до списку об'єктів культурної спадщини України, щоб захистити від охочих привласнити чи можливих вандалів", - йдеться у тексті петиції.

Нещодавно Бенксі підтвердив своє авторство графіті у Бородянці, опублікувавши в Інстаграм фото роботи, на якій зображено гімнастку.

Нагадуємо, що на руїнах у Бородянці з'явилося графіті, схоже на роботу Бенксі. Нещодавно на руїнах у Бородянці на Київщині помітили графіті, схоже на роботу відомого стріт-арт художника Бенксі. Про це повідомив фотограф Ед Рам.

На руїнах зображений маленький хлопчик, який нокаутує дорослого чоловіка. Вони вдягнені в костюми для дзюдо. Пояснюючи значення графіті, Ед Рам написав, що володаря чорного паска президента росії путіна було відсторонено від посади почесного президента Міжнародної федерації дзюдо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися