Внаслідок ракетних обстрілів Києва є загиблі та поранені

Подробиці розповів мер столиці

У Києві внаслідок ракетних обстрілів загинуло троє людей. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За його словами, під час повітряної тривоги у Києві сталося кілька вибухів та було зафіксоване влучання в інфраструктурний об’єкт. На місцях вибухів працюють екстрені служби.

"Троє людей загинули внаслідок сьогоднішнього ракетного обстрілу столиці. Серед них — 17-річна дівчина. Постраждали 11 мешканців столиці. 10 із низ госпіталізували в медзаклади міста. Одному потерпілому медики надали допомогу на місці", — повідомив Кличко.

Через ракетні обстріли у деяких районах Києва немає світла. Енергетики заявили про екстрені вимкнення, зазначив мер столиці. Окрім того, в усьому Києві через обстріли призупинили постачання води.

"Фахівці "Київводоканалу" працюють над тим, щоб якнайшвидше його відновити. Просимо, про всяк випадок, запастись водою. Спеціалісти роблять все можливе, щоб повернути воду в домівки киян. Працюють також і енергетики, щоб відновити енергопостачання в столиці", — наголосив Кличко.

Куди саме влучили ворожі ракети мер столиці не уточнив. В Міністерстві оборони України повідомили, що 23 листопада російські окупанти вчергове завдали масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури України із літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту. Пуски здійснили із десяти літаків-ракетоносців Ту-95мс з районів Волгодонська Ростовської області та Каспійського моря, а також із двох малих ракетних катерів з акваторії Чорного моря. Загалом по Україні випусти близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", з яких 51 ракету знищено силами та засобами протиповітряної оборони. Крім того, на півдні України знищено п’ять ударних безпілотних літальних апаратів типу "Ланцет".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися