На Печерську знайшли повішеного нацгвардійця

Солдату Нацгвардії було 22 роки

Солдат Національної гвардії України покінчив життя самогубством. Його знайшли повішеним у Печерському районі Києва. Про це повідомили "Вартові еспресо", опублікувавши відео на сторінці в Facebook. Загиблого хлопця знайшли в середу 21 жовтня. За попередніми даними, йому було 22 роки, передає "Обозреватель".

Джерела видання в правоохоронних органах підтвердили інформацію про загибель військовослужбовця. Вони відзначили, що на місці працюють слідчі, деталі трагедії встановлюються. Вирішується питання про кваліфікацію та порушення кримінального провадження.

Тіло хлопця знайшли на задвірках серед заростей в покинутій будівлі неподалік від Університету культури і військової частини Нацгвардії.

"Це сталося на покинутій території, на вулиці Євгена Коновальця, недалеко від університету культури і військової частини НГУ", - такою фразою підписали відео, розміщене в соцмережі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Оболонському районі столиці хворий коронавірусів 68-річний чоловік вистрибнув з вікна лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися